Toivo on vain ensimmäinen askel matkalla pettymykseen Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.3.2013 0:00 Eloisa toisinaan se on myös ensimmäinen askel kohti masennuksesta irrottautumista, tai haaveita kohti pääsemistä tai edes pyrkimystä, mikä jo antaa yhdenlaisen elämäntarkoituksen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.3.2013 0:00 Alppivuokko Tämä ajatelma haastaa. Elämässä on pettymyksiä, mutta toivoa ei koskaan saa kadottaa ;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.3.2013 0:00 Alppivuokko Tämä ajatelma haastaa. Elämässä on pettymyksiä, mutta toivoa ei koskaan saa kadottaa ;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
toisinaan se on myös ensimmäinen askel kohti masennuksesta irrottautumista, tai haaveita kohti pääsemistä tai edes pyrkimystä, mikä jo antaa yhdenlaisen elämäntarkoituksen.
Tämä ajatelma haastaa. Elämässä on pettymyksiä, mutta toivoa ei koskaan saa kadottaa ;)
Tämä ajatelma haastaa. Elämässä on pettymyksiä, mutta toivoa ei koskaan saa kadottaa ;)
Sivut