Onnellisuus, mitä se on?
Onko se puoliso, kaksi lasta, omakotitalo järven rannalla, farmariauto ja kultainen noutaja?
Onko se suuri määrä rahaa pankkitilillä?
Onko se suuret saavutukset töissä?
Minulle se on rauhallinen hetki yhdessä kera rakkaitten.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi