Muista, että ajattelen sinua kaiken aikaa.
Olet mielessäni taukoamatta.
Ja nyt kun olet suruissasi,
niin toivoisin olevani se käsi,
joka saisi pyyhittyä kyynelesi pois...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Muista, että ajattelen sinua kaiken aikaa.
Olet mielessäni taukoamatta.
Ja nyt kun olet suruissasi,
niin toivoisin olevani se käsi,
joka saisi pyyhittyä kyynelesi pois...
Kommentit
Onneksi on ystäviä, rakkaita, jotka ovat läsnä ja lohduttavat. Runosi on näin Ystävänpäivän lähellä todella upea osoitus siitä, mitä voi tehdä, jos voi ja haluaa ;-)
hellyyttävän suloista
empatiaa,
hyvä tunteikas runo
Sivut