Vanha auto, ruosteinen, naarmuinen, pienillä lommoilla
Tuulilasissa säröjä, penkeissä reikiä, lukot rikki
Moottori syö öljyä, pakoputki vuotaa, renkaat loppu
Radio lakannut toimimasta aikoja sitten
Turvavyöt eivät kelaudu takaisin, irroittaessa
Ohjaus puoltaa, jarrut kirskuu, bensatankki vuotaa
Koristelistoja puuttuu, maalipinta lohkeillut
Mitä arvoa tällaisella on?
Kaatopaikalle koko romu?
Jollekin romu, jollekin klassikko.
Klassikko, kaiken työn arvoinen
Entisöintiä satoja tunteja
Vaivannäköä, selvittelyä, etsimistä
Niin kauan, että viimeinenkin asia on tehty kuin uudeksi
Olisinpa minäkin klassikko
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niitähään me...ootappa vaan kun Luoja alkaa uutta luomaan! ;)
Sivut