Rakkaudesta

Runoilija Vainsanatovat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011
Viimeksi paikalla: 3.9.2015 19:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.3.1982

Mielensä matkailija . Sanojensa tavoittelija . Tarinoiden kirjoittaja . •••••••••••••••••••• ••Fiktiivisrealistista•• ••••••••••••••••••••
 

Hyvät naiset ja herrat

Ei ole tarkoitukseni itseäni toistaa
muuta kuin sen verran

Että saan kertoa
mitä ajattelen rakkaudesta

Siitä voimaa saan sen kauneus
nousee ihmisen tunteista

Jokainen sana siitä kerrottuna
jää elämään

Kuvittaa mielenkauneuden uutta luo
saa näkemään

Alla kaiken muuttaa muotoaan
nousee pintaan yllättäen

Ihmisen kasvojen takaa loistaa
itsensä sanoista löytäen

Kasvattaa ihmisenä hetkessä siinä
vie korkealle niin

Jättää kaipuun ehkä sydämmen tuleen
tuo kyyneleet silmiin

Vainsanatovat on sanoin se
mitä ajattelen rakkaudesta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot