Sieluaan

Runoilija Vainsanatovat

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011
Viimeksi paikalla: 3.9.2015 19:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.3.1982

Mielensä matkailija . Sanojensa tavoittelija . Tarinoiden kirjoittaja . •••••••••••••••••••• ••Fiktiivisrealistista•• ••••••••••••••••••••
 

ihminen joksi olen tullut

ei enää saa hetkeäkään
elää lukematta itseään.

istun ladon ovella
kaatosateessa

peltikatolla
soi kaunein musiikki...

muistoineen

raskaine

kyynelineen

siitä huolimatta

olen onnellinen

saan olla

sateessain

sanani

lentoaan sielussain.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot