Kylmyys tunkeutuu luihin ja ytimiin.
Ihoni nousee kananlihalle,
vaikka ulkona on pakkasta ja tuulee.
En silti tunne oloani niin kylmäksi,
kuin eilen kanssasi,
sinun katsoessasi minua jäisillä silmilläsi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit