Kuulen kaukaa sumutorven äänen,
Tuntuu kuin koko tienoo kaikuisi tuota jykevää ääntä.
Aivan samalla tavalla haluaisin kuuluttaa koko maailmalle, rakastavani sinua päivä päivältä
vain enemmän ja enemmän.
Tuntuu kuin koko tienoo kaikuisi tuota jykevää ääntä.
Aivan samalla tavalla haluaisin kuuluttaa koko maailmalle, rakastavani sinua päivä päivältä
vain enemmän ja enemmän.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit