Täyttymys

Runoilija Haaveilija60

mies
Julkaistu:
116
Liittynyt: 9.4.2010
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 14:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)


Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.

Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.

 
En iltaa,
sitä voinut odottaa,
loistetta kuun,
tummaa taivasta,
 
Tähtitaivaalle,
katseeni käänsin,
en ihmeitä oottanut,
vain pilkettä tähtien,
joissa huumaa kohtaisin,
kanssasi,
 
Tai niin toivoin,
kun keväistä iltaa,
katua hiljaista,
alla himmeiden valojen,
yksin kävelin,
 
Sumuverhoon tunteeni,
hukutin,
kuin olisin tiennyt,
että se aikanaan,
onneni,
 
Jota etsinyt,
hiljaisilta kaduilta,
täyttymyksen toisi,
Sinut luokseni,
ohjaisi,
sattumalta tai kohtalona,
 
Ei väliä,
sillä Sinua rakastaisin.
Selite: 
HYvältä ystävältä muutama sana...
oletus

Kommentit

Kaunis, toiveikas runo.
Lämmin kiitos.
 
Kaunista ja tunteellista ihanuutta
Lämmn kiitos kommentistasi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot