Juhannusillan viileys,
ihollemme hiipi,
huomaamatta,
kuin huntu,
meidät kietoen,
toisiimme,
kesäillan tanssiin,
lähekkäin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)
Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.
Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.
Juhannusillan viileys,
ihollemme hiipi,
huomaamatta,
kuin huntu,
meidät kietoen,
toisiimme,
kesäillan tanssiin,
lähekkäin.
Kommentit
Upea Juhannusruno.
Kaunis, tunteikas, hyvä runo
Kaunista tunnetta
Tunteellinen hetken tunnelma keskitetysti. Pidän täläisen tunnelman luomisesta.
Sivut