Milloin sydämesi avaat
Ja kerrot sen kaiken
mitä tunnet minuun
mitä haluat
Kerro sydämesi totuus
niin minäkin kerron
Oletko mun rakkaani
ystävä
kaveri
Olen sinun
olet vienyt sieluni
sydämeni
Odotan sinua
vastaustasi
Ja sitä
koska tulet luokseni.
Selite:
Toinen kirjoittaja Neito68
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Melkosii kysymyksiä, mutta sitten joskus ja vaikka mitä
niin, hieno runo, odotusta koska koska se avautuminen tapahtuu, hieno runo
Sivut