VALVOIN YÖN

Runoilija Leksa

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.1.2005
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 10:05

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1964
Facebook:

Rokkijäbä v:sta 2005
 
(stanzas:)
(a)Rakkautta olen etsinyt.
Löysinkin, muttei se kestänyt.

(b)Biisi tää kaikki soinnut vei.
Tyhjä pää, mikään soinut ei.

(c)Askel tää oli visuinen.
Vasken pää, valo ikuinen

(chorus:)
Valvoin yön jälkeen päivätyön.
Mietin mitä tein.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Dramaattista kerontaa, yön valvominen on jonkinlainen ratkaisu.
Oho! Kiitos kommentista <3
 

Käyttäjän kaikki runot