MIKSEI VAIN VOIS

Runoilija Leksa

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.1.2005
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 10:05

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1964
Facebook:

Rokkijäbä v:sta 2005
 
Jälleen kerran aamulla heräsin.
Pystyisinkö katsomaan silmiisi?
Aamuteen juomme kahdestaan.
Tiedän, että vielä tavataan.

Avaat teeveen, tulet viereeni.
Pysyt siinä vaikka väkisin.
Alat tehdä aamutoimia.
Kysytä ei tässä voimia.

(chorus): Miksei vain vois lähteä pois.
Helpompaa ois olla yksin.
Miksei vain vois poistua pois
Ilmeisen väärin selityksin.

Viikon päästä jälleen tavataan.
Kukin toimii omalla tavallaan:
Näkee joskus, kun on vapaata.
Tekee oikein, näkee rakasta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaan näkeminen vaikka viikon välein voi olla hyvin tärkeää.
Kiitos kommentistasi <3
 

Käyttäjän kaikki runot