TARINA

Runoilija Leksa

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.1.2005
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 10:05

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1964
Facebook:

Rokkijäbä v:sta 2005
 
Vain yksinäin istun tässä näin
keinovalossa yksin talossa.

Lamppu valaisee. Se mielen karaisee.
Pieni ötökkä, sitä tökkään.

En uskonut sen käyvän niin,
kun käveltiin, vain erottiin.

Sit tajusin, se meni näin.
Perääs anelin, kunnes heräsin.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava tarina, aivan liian paljon on ikäviä kohtaloita.
Kiitos kommentistasi. Tämä oli yksi muiden joukossa.
 

Käyttäjän kaikki runot