AJALLAAN

Runoilija Leksa

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.1.2005
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 10:05

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1964
Facebook:

Rokkijäbä v:sta 2005
 
Lähdin onneani etsimään
uusia tarinoita keksimään
tunsin sen, eilisen

Aika pian huomasin
ajan kulun varkaisin
noihin arkisiin
turhiin lauseihiin 

Näin jäljen hangessa
lähdin sitä seuraamaan
se ilmaan katosi, kertoi voimastaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei kaikki mene niin kuin haluaisi, se kuuluu asiaan.
Kiitos kommentistasi <3
 

Käyttäjän kaikki runot