Viilennyt yö

Runoilija Leksa

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.1.2005
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 10:05

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1964
Facebook:

Rokkijäbä v:sta 2005
 
Lausuin mä näin
aivan yllättäin:
"Taivaalla on tähdet ja kuu".

Näit silmistäin
kaiken oikeinpäin.
Istuimme vain yllämme puu.

(c) Verhouduimme vilttiin sinivalkoiseen
alla yön viilenneen.

Tässä istuimme,
myöhään valvoimme,
lausuimme sanat hellimmät.

Joskus vain voi
kertoo tarinoin
tapahtuneet hetket tärkeimmät.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauslaulujen aatelia, olisipa elämä oikeasti tällaista edes joskus.
Kiitos kommentistasi.
 

Käyttäjän kaikki runot