Hänen kävellessään
auringon laskiessa
hämärtyvässä elokuun
illassa
metsä polkua
pyörää taluttaen
pari iltaa
sitten
hän tunsi
sen
ajatellessaan sinua
ei hänen
olisi pitänyt
päästää sinua
silloin lähtemään
ihan niin
helposti
kuin hän
päästi sinut
silloin lähtemään
ihan
liian helposti
vaikka hän
rakastaa sinua
ja hänen
pyöräillessään
pari iltaa
sitten
auringon laskiessa
hämärtyvässä elokuun
illassa
kotia kohti
hän tunsi
että hänessä
on jotakin
samaa
kuin tuossa
autiotalon pihassa
kesä helteen
uuvuttamassa omenapuussa
koska
ei se
ole mennyt
aivan niin
eikä se
ole ollut
lähelläkään
sitä miten
hän olisi
halunnut
sen menevän
elämän
eikä hän
osaa
nyt oikein
olla
kun hänen
sydän
on nyt
niin täynnä
tunteita
kuin ilmapallo
joka räjähtää
kun se
ilmapallo on
liian täyteen
täytetty
ja niin
se ilmapallo
räjähtää
entä hänen
sydän
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runossa on paljosti sielukkuutta
Lämpöä ja herkkyyttä tässä
Sivut