Fides, spes, caritas.
Tämän lauseen olen muistanut aina ala-asteen uskonnon tunnilta asti.
Usko, toivo, rakkaus.
Usko kantaa meitä eteenpäin maailmassa,
toivo antaa valoa katsoa huomiseen,
ja rakkaus yhdistää meidät kaikesta huolimatta.
Ilman uskoa olisi ankeaa,
ilman toivoa ei voisi elää,
mutta ilman sinun rakkauttasi minä olisin tyhjempi kuin Saharan autiomaa.
Joten uskotaan parempaan vielä hetki,
valetaan toivoa synkeään huomiseen,
ja eletään rakkautta varten.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi