Jokainen kohtaaminen
...vie aina alemmas.
Jokainen kohtaaminen
...tuhoaa kokoajan enemmän.
Tahtoisin unohtaa.
Tahtoisin unohtaa, sen kaiken mitä joskus oli.
Sinä, haavoitit sanoilla, teoilla.
Niin minäkin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi