Sinulle

Runoilija tunturisusi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.11.2010
Viimeksi paikalla: 24.3.2023 18:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.2.1992

 

Ole rohkea.
Ole aito.

Ole rehellinen.
Itsellesi, myös heille, jotka kulkevat vierelläsi.

Luota heihin, jotka sinuun luottavat.
Rakasta.

Unohda heidät, jotka pahaa jakavat.

Hymyile nyt.
Nauti nyt.
Iloitse nyt.

Elämä on nyt.
Elä se omalla tyylilläsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva runo, ja asiaa joka sana. Pidän paljon runostasi.

Viisaita sanoja

hieno.. vielä kun uskaltais itsekin olla aina juuri sellanen kun on..

Ottaisin onkeeni, jos osaisin. Jospa opin ennen kahdeksankympin rajoitusaluetta...

 

Käyttäjän kaikki runot