Sinä revit sydämeni.
Sinä tuhosit sieluni.
Minä tuhosin elämäni.
Minä murskasin haaveeni.
Hauras.
Sisällä, toinen ihminen.
Tahtoo irti, menneisyydestään.
Eroon varjoista, jotka seuraavat aurinkoon.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit