No love, no life~

Runoilija prinsessa13

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 12.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When the shadow arrives, it won't take long until things start falling apart...~
 

Ei rakkautta pysyvää,
elämää kestävää;
Kaikki kuolee aikanaan,
se iskee päin näköä toisinaan;
Olit ainoa mitä tarvitsin,
sinut vain mä halusin;
Riität mulle just sellasena, kun oot,
en haluu, et mun elämästä katoot;

Yksinään kuljen ei ketään turvana,
jonkun mä tarviin kulkemaan suojana;

En kaipaa muodollisia seikkoja,
kalliita pleikkoja,
lätkäpelaaja veikkoja;
Oot mulle paras just tollasenaan,
Ei muut korvaa sua kumminkaan;
Sä oot se mitä mä haluun,
jos sä tahdot haen sulle taivaalta kuun;

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ehdoton rakkaus toista kohtaan..

 

Käyttäjän kaikki runot