Hän kyselee onnesta
että silloinko olit
vai tuolloin
Mitä väliä
Olen tässä ja nyt
ihan kamalasti
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Miljoonittain kiitoksia <3
Hän kyselee onnesta
että silloinko olit
vai tuolloin
Mitä väliä
Olen tässä ja nyt
ihan kamalasti
Kommentit
Juuri näin, mitä menneistä, jos nykyisyys on kohdallaan. :)
Onnet on, vaikka tunnen joskus olevani onneton.
Luin runosi kerran, jos toisenkin.
Hyvä runo!
Vaikkain tuo loppu jäi mietityttämään; "olla ihan kamalasti", voiko se olla onnellinen olotila...
Niin juuri! mitä menneistä! se on olutta mik on menyttä!
Niinpä. Hyvä
Niinpä! Hieno runo
Tässä ja nyt olla onnellinen,hieno,pidän.
presiis ja piste
niinpä! ja se on paljon se.
analyysit sikseen.
Näin se juuri menee, elä hetkessä.
Kyllä. Tämä hetki merkitsee.... ja siinä eletään. Hieno runo.
Tämä Hetki on se tärkein hetki! Pidän :)
Niinpä! <3
Juurikin näin..
hyvä runo
Sivut