Sinun nimesi tarkoittaa kukkivaa apilaniittyä jonain aamuna Kun kaste laskeutuu Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 27.2.2011 0:00 Alppivuokko Suloinen rakkaudentunnustus! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.2.2011 0:00 Mahlasydän Herkkä kuin mimosa. Tässä on kaikki kohdallaan. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.2.2011 0:00 Laura Kaunista. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.2.2011 0:00 niiu Kaunis. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.2.2011 0:00 lindalinda Ihan mieletöntä taas huomata, kuinka pienin elein voi ihminen kirjoittaa suuresti ! Kaunis kuin kukka itse - apila. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.2.2011 0:00 Narrien Herra Hieno kokonaisuus runossasi, sanankäänteitä, jotka luovat uusia kuvakulmia runoosi. Pidin kovasti. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.3.2011 0:00 u roskala Kauneimpia lukemiani rakkausrunoja... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2011 0:00 Neito68 Kaunis, hyvä runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2011 0:00 epeli Todella kaunista Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.2.2011 0:00 Testipoisto Oi kuin kaunista Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.3.2011 0:00 miaumai kaunis <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.8.2015 0:00 Sateessa Ai hitto miten isoja tunteita tää synnytti, miltei sattui. Upeaa upeaa, yksinkertaisesti upeaa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.7.2015 0:00 Godis Kaunis ja rakastava runo :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.8.2015 0:00 Sateessa Ai hitto miten isoja tunteita tää synnytti, miltei sattui. Upeaa upeaa, yksinkertaisesti upeaa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.7.2015 0:00 Godis Kaunis ja rakastava runo :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.8.2015 0:00 Sateessa Ai hitto miten isoja tunteita tää synnytti, miltei sattui. Upeaa upeaa, yksinkertaisesti upeaa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.7.2015 0:00 Godis Kaunis ja rakastava runo :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Suloinen rakkaudentunnustus!
Herkkä kuin mimosa. Tässä on kaikki kohdallaan.
Kaunista.
Kaunis.
Ihan mieletöntä taas huomata, kuinka pienin elein voi ihminen kirjoittaa suuresti !
Kaunis kuin kukka itse - apila.
Hieno kokonaisuus runossasi, sanankäänteitä, jotka luovat uusia kuvakulmia runoosi. Pidin kovasti.
Kauneimpia lukemiani rakkausrunoja...
Kaunis, hyvä runo
Todella kaunista
Oi kuin kaunista
kaunis <3
Ai hitto miten isoja tunteita tää synnytti, miltei sattui.
Upeaa upeaa, yksinkertaisesti upeaa
Kaunis ja rakastava runo :)
Ai hitto miten isoja tunteita tää synnytti, miltei sattui.
Upeaa upeaa, yksinkertaisesti upeaa
Kaunis ja rakastava runo :)
Ai hitto miten isoja tunteita tää synnytti, miltei sattui.
Upeaa upeaa, yksinkertaisesti upeaa
Kaunis ja rakastava runo :)
Sivut