siemenluettelo vuodelta -56
uusi siis melkein
selkein kappalemäärin ja kuvin
huvin saa jo pelkästään hypistelemällä
rypistelemällä sitä vanhaa paperia
haperia vaikka sivut varmaan
harmaan sävyä taittavat
laittavat suunnitelmat itämään
pitämään mielessä kesäisen ajan
pajan pihamaalla ruusu ja raparperi
kukkameri polun päässä
jäässä ovat nyt kukkahaat
maat ja mannut
vesikannut nyt jäälyhtyjen pesänä
tositoimissa ensikesänä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Melekeen jämerä 💖
sanoja piti taskuissa
itämään tavut laittoi
lukijalle sadon taittoi
Ohjeet taisi itse kirjoittaa
päästään muille virvoittaa
Laaristaan ei lopu voimaa
tulevaa kun tulee soimaan
... Kiitos Runoilija!
Sivut