Se on poijjaat semmonen juttu
et jos mä alan puumaksi
sun muuksi mirriksi
Siinä saa sitten kyytiä
hammasta ja kynttä
Pari vanhaakin kollia
Selite:
*psät*
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Miljoonittain kiitoksia <3
Se on poijjaat semmonen juttu
et jos mä alan puumaksi
sun muuksi mirriksi
Siinä saa sitten kyytiä
hammasta ja kynttä
Pari vanhaakin kollia
Kommentit
hurjaks heittäydyt
miauuuu
Juu, sem mää kyllä uskon * pyrsk *
*naur* joo, en epäile hetkeäkään ; ) Mainio runo!
itsevarmuutta
pidin
Heh, siinä tippuu äijille niin keppiä kuin porkkanaakin;) Silviistee se on.
Melkoista sähäkkyyttä tässä! Hih... :))
Puuman tittelin antaa yleisö :) teroita kyntesi kissa.
Joo, kissaeläimiä on montaa sortua.
Miekii oon melkoisen iällinen mouruaja. Sietää hieman pelätä. Jos vaikka puuma ärhäkällä päällä sattuisi olemaan.
Varo sitten sitä kuistilla olevaa kermavatia!
Se voikin olla ansa ;D *Miauuuuuh*
Mahtava huumoripläjäys
Ihan häpeämätön ja häkellyttävä runo!
Että saikin suupielet ylospäin. Hyvä!
Hyvällä tavalla sähäkkä,pidän.
Jaahas, että semmosta seikkailua. Onneksi satoi tuon lumen, niin näkee hyvin jäljet hangella, tietää olla varuillaan verkkojen kera.
grrrr*...Miauuu...
Kollit saavat kyytiä! :)
Sivut