Mitä mahtaa miettiä Tonttumuori
nuori kun aloittaa jo intin
Vintin saa sekaisin ainakin hällä
tällä vauhdin vimmalla kai
Sai juuri koulu vasta loppua
Hoppua vaan piisaa yhä
Pyhä tai arki jotain on aina
paina ei vapaa-ajan huolet
Puolet on hauskaa ja toiset työtä
Myötämieltä kysytään kyllä
Yllä kun on armeijan tonttupuku
koko suku seuraa pojan toimia
*
Voimia joskus kun elämä kysyy
se silti kantaa ja vierellä pysyy
nuori kun aloittaa jo intin
Vintin saa sekaisin ainakin hällä
tällä vauhdin vimmalla kai
Sai juuri koulu vasta loppua
Hoppua vaan piisaa yhä
Pyhä tai arki jotain on aina
paina ei vapaa-ajan huolet
Puolet on hauskaa ja toiset työtä
Myötämieltä kysytään kyllä
Yllä kun on armeijan tonttupuku
koko suku seuraa pojan toimia
*
Voimia joskus kun elämä kysyy
se silti kantaa ja vierellä pysyy
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sille ei voi yhtikäs mitään
eivät tiedä mitä tuleman pitää...
onnea rakkautta myötämäkeä
-- loputtomiin
näin toivoo ja rukoileekin,
mutta, elämä tahtoo joskus toisin
Sivut