taivas riiputti pilviä
sinä iltapäivänä
mustia
sateesta raskaita
silti jostain jaksoi aurinko
pilvien raosta
palaa
- - -
golfkentän parkkipaikka oli muuttunut
yön aikana
tai viimeviikolla
oli kaadettu puita
karsittu pensaita
näkösuoja
- - -
auton erotti jo tieltä
ja meidät
vaikka meidät erotti aika
lopulta
- - -
sinä iltapäivänä
silti jostain jaksoi aurinko
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sanavalinnoista päätteineen tykkään, koska ne ei ole kaunisteltuja ja luovat näin rikkinäisen omallatapaa revityn tunnelman, mikä jo itsessään tekee runoon oman haikeuden.
sana leikki on tehokas, koska se ei ole hauska vaan kaihoisa,
kielikuvat palaavasta tai palavasta auringosta antaa kaksi kerrosta ajatukselle,
aika on armoton toisaalta armahtaa, silti aurinko jaksaa,
elämänkokemus tuoksuu runossa, mutta silti se on kuin tuore elo sade.
Wau <3
Sivut