Ajelehdimme samoilla vesillä.
Ajamme toistemme lävitse
emmekä edes huomaa sitä.
Tahtoisin rysähtää kylkeesi,
ajaa sinut karikoihin ja upottaa sinut.
Että tarvitsisit minut pelastuaksesi.
En enää uskalla lähteä taisteluun.
Satamassa on turvallisempaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi