ihot ihoksi
äänet ääneksi
hetki ikuisuudeksi
tulta syöksevä taivas työntyy ahnaisiin aaltoihin
kalliot nöyrtyvät mosaikiksi
ajatus sinusta ja ihoni alla
myrskyää Titicaca
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
ihot ihoksi
äänet ääneksi
hetki ikuisuudeksi
tulta syöksevä taivas työntyy ahnaisiin aaltoihin
kalliot nöyrtyvät mosaikiksi
ajatus sinusta ja ihoni alla
myrskyää Titicaca
Kommentit
Kaunista tunnetta
Tykkään!
...ja pitihän mun vielä edelliseen laittaa:
Syntymäpäiväonnittelut,
lämpöiset sellaiset. :)
Mielenkiintoinen.
Runon nimi kaunis... ja viittaus tuohon Etelä-Amerikan järveen toimii...maailman korkeimmalla sijaitseva järvi. Huikeaa.
Pidin.
hieno ja jotenkin kansantarumainen runo, pidin paljon! Suosikit -->
Sivut