hehkusi näytti reitin toiseen maailmaan
halki neonvalokaupungin joka ei loista yksinäisille, ymmärrä langenneita
halki kertakäyttöelämien joita uhrataan punaisten lamppujen alla
sinne mihin ei ole karttaa
reitti piirtynyt siipiesi poimuihin, vuosien viimojen vahvistuttamiin
siellä jalavavanhusten kietoessa vuotensa suojaksi avasit uinuvat nuppuni
kuuntelit hiljaisuuteni väkevän sanoman ja ymmärsit
ja kun voimasi sulautui minuun tiesin etten koskaan pelkää kaupungin valoja
siivissäni sinun hehkusi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä..
Sivut