Keskipäivä luodolla, aurinko nuolee varpaita
merituulen suolainen hengitys
kuiskivat silmät ja aika,
joka kiertää meistä pois merkityksettömänä.
Pelko, joka raatelukynsillään sisälläni leikkii, veripisarani, jotka sinuun villinä virtaavat.
Vahva sydän, jonka sylissä maailma opettelee ensimmäisiä sanojaan.
Helvetin suuri riemu ja tuska.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voimakasta tunteen purkua
Sivut