Puristan kädet nyrkkiin
Oon valmis kilpaan
Tosi tiukkoja taruja
Ei oo käsivarteni pitkään muistuttaneet naruja
Vielä voima varatalossani sykkii
Toiset empii toiset ilmaan rykii
Meikä nuorena kossina matkas Boiseen Sanfraniin ja Nykiin
Lataan semmostasta settiä Huudan ja meuhkaan
Ajatus ennen niin kimmosasta vartalosta
Ei tee musta leuhkaa
En turhia sanojani ja ajatuksiani säästele
Ei tätä miestä turhuudet säätele
Räppäään siellä mis mä haluun
Jokku vaihtaa asiallliset juomat ****n toluun
Meitsi elää siellä mis asun
Unelmoin ihanast mimmist jolle saisin ostaan nätin koltun
Leningin tai asun
Aiva sama mis tää lepposa "kulkuri" kulkee
On turha yrittää mun tunteit pois sulkee
Hei kattokaa jätkät ja mimmit näi se elämä kulkee
Lataan taas mielikuvii puhelimeeni
Ei paina enää prk migreeni
Raskasta duuni meitsi diggaa
Jokku tekee fynat sillai et vaan paikallaan tsittaa (hyvä vaihtoehto)
Joku sukuelimensä koolla elämääsä mittaa!
Tiiän joskus nää mun riimit killaa
Ei oo hätää ko meikä alkaa rennosti ottaa tsillaa
Grillisafkaa ja pari bissee
Ei mua kande alkaa hissuttelee
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin paljon
Sivut