Rakkauden ruusutarhassa kävelen,
tuuli heiluttaa ruusuja vieressäni,
muutama terälehti tanssahtelee tuulessa.
Ruusuja silmä kantamattomiin,
vain pieni polku menee keskellä.
Lähden kulkemaan polkua pitkin,
ajatellen vain sinua.
Polku tuntuu loppumattomalta,
kunnes näen sinut
ja juoksemme toisiamme vastaan.
Siinä halaamme ja suutelemme
terälehtien tanssallehdessa ympärillämme.
Selite:
Yritin vaan kirjottaa jotain rakkaudesta. (:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi