Kaipaan sinua,
ikävöin sinua,
rakastan sinua.
Tulisitpa takaisin.
Mutta tiedän,
sinun on siellä hyvä olla,
niin ole siellä vaan,
Enkelinä pilvien päällä.
Selite:
Rakkaalle pikkusiskolleni, joka on taivaan kaunein enkeli. ♥
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi