Ei mikään pysty meitä erottamaan,
ei edes kuolema.
Kohdataan kuolema yhdessä ja näytetään sille,
meitä ei vie mikään toisiltamme,
ei edes sairaudet.
Kävellään käsi kädessä kuolemaa vastaan,
jos se toisen meistä haluaa,
ottakoon molemmat.
Selite:
Näin ♥
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis rakkaus hehkuu runossasi! Pidän!