missä on etusormi...

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1086
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 21.11.2024 20:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




yksi kaipaa vain

selänrapsuttelijaa

toista uumaltaan

sormin saisi kutittaa

-viisain nuotit piilottaa...



 

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=bCJ-qARb2M0&NR=1
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista..

Aikas pitkä intro, odotin, odotin odo....

Aikas pitkä intro, odotin, odotin odo....

Mulle tulee tästä runosta mieleen viulu. Jousella rapsutetaan selkää. Ja jousella tai sormin pitsigatoa siitä uumalta.

Jokaisella on omat tarpeensa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut