erilainen vuori - sopuli ukon aattein - perus kauraa tutuille - narikka lappuja jaossa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1086
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 21.11.2024 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




oli mullakin

nöösinä päähineitä

moneenkin lähtöön

en vain aina funtsinut

miltä meno maistuisi



muidenkin suusta

kuin koulumme rehtorin

kylillä kuului

aivan itseksenikin

uskoin ohjeistuvani



ihme aatteissain

jo ku vain sitten jakoi

välitunnilla

mainoslehtisiäkin

rikastumis mielessä


toisen piirtämät

lätkäsankarein kuvat

luokan parhaita

oli värikynillä

silloin aikaan saatuja


uskoisin niiden

olevan viel' tallella,

ainahan toivoo

voi kaivella muistista

mielellään itse kukin


toki toisenkin

puolesta diorinkin

verhoamilla

viitoilla voi tulkita

myös tulevaisuussa


mäessä vasta

varsinaisesta hyötyin

tavoittelijaa

muiskutellessa matkaan

voi päätyä joutuin hatkaan


joko hiljaa siis

tien mielensä mukaan ain'

raivisuttaen

männynkäpyisiäkin

omapäisimmin tavoin


vihdoin valkenee

saunatontun sanoma

navat vastakkain

asettelemalla saa

nopein lähtijä nähdä***
Selite: 
*C-moon,taiajanmerkitkumoonsanoauramies* *jatkuneekin* *jokusenverran..* *joskus*
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut