elämä tässä
kärsimysnäytelmässä
on mutkallista
eikä suorinta tietä
twiitata kintaillakaan
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=3FUflElYT5A
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
elämä tässä
kärsimysnäytelmässä
on mutkallista
eikä suorinta tietä
twiitata kintaillakaan
Kommentit
Joskus voi panna mutkat suoriksi ja ripustaa rukkaset naulaan
eikä tarvitse edes solmia silmukkaa kaulaan
Kuka ny suoraan haluaa mennä - runokin on mukavan mutkikas =)
Tumput suorassa jäämme katselemaan - sivusta? Oikeasti oiva.
Sivut