Täällä luetaan
juur niinko tuetaanki
sydämellistä
sanomaa lehtisistä
joita joskus jaellaan
Foorumissakin
kerran bussia ootin
botskilta tulles
ni.. juu.. sillo jätinki ite
yhen lappusen sinne
povaristani (posest..)
En enää muista
(kai sillai välitäkkää)
mistä sen itse
ja milloinka lie löysin
avaamatta aluksi
Torson uumalla
(Hietsun kirpputorilta)
koristuksena
se keikkui jonkin aikaa
partiolaisten vyössä
Kunnes ymmärsin
että eteenpäin mieli
tietenkin sekin
kun kääntöpuoleltansa
olin ohjeensa saanut
Torsoani en
(ihan millä tahansa)
hevillä jätä
Sinunkaan lukiessa
-vaan kuuntelepa tätä... <3
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=Ck8zNTzvuII
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut