sellainen summa millä pääsee ylitse muiden, siis päiden on valtion tallessa -kyllä se tuosta jaksaa..- Selite: https://www.youtube.com/watch?v=nGf59d9nC6Ioletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.4.2024 13:42 Star Rahalla saa ja hevosellakin pääsisi, jos ei olisi metwurstia. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.4.2024 16:23 Adastra Juuh, kaivattu ja kuivattu metu käy plekusta... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut