silmin näkevää
käsittelemätöntä
partituuria
on vaan turha huispata
vaikka hauskaa olisi..
täältä katsoen
näyttää öisin siltä kuin
taivas sataisi
niin, minnepä muualle..
housut kuitenkin kuluu
rientämättäkin
jotain voi tapahtua
"hyreksimällä"
malttia jakajalla
mitä lie pakan alla..?
Selite:
tähän joku *merkki* henkilön tunnus tai jotain..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut