Monta on maailmassa duunia
Voi vaikka järkkäillä tribuunia
Jobia vertailemalla aatellen
Saa kulkea itseään saatellen
Toimii aloillaan myös tikapuut
Kunhan vain ei hetkauta muut
Selite:
-Komerosta kaivettua-
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aa bee cee kissa kävelee tikapuita pitkin taivaaseen. ^^ Tuli mieleen. :-) Juu. Mietityttävä runo.
hienoa pidän runosi sanomasta
Sivut