huajuu, hu hu

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1078
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 13.11.2024 12:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

itse minä mieleni myrkytän
en apua kaipaa muilta
silti esiin syöntäin tyrkytän
en metsää näe puilta

kunnes huokauksein haipuu
peili viimekerran huurtuu
viimein esiin tulee kaipuu
totuus haaveistani juurtuu

maailman tuulten tuutiessa
päähän nousi murhe musta
isän käden luita luutiessa
koin osan suvunjalostusta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan loistava. ^^

Jotenkin tulee Kalevala runostasi mieleen, ei huono.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot