Minun kaipuuni
pisarana meressä
sadetta vailla
* * *
Usvaharsona
rakkaus lipuu ohi
auringon syliin
' ' '
Jonain päivänä
jätän kaiken entisen
palatakseni
Selite:
-Kiitos Mandella-
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Minun kaipuuni
pisarana meressä
sadetta vailla
* * *
Usvaharsona
rakkaus lipuu ohi
auringon syliin
' ' '
Jonain päivänä
jätän kaiken entisen
palatakseni
Kommentit
HIH! Olin jo kirjoittamassa tähän, että onpas koskettavaa tekstiä, taidolla tehtyjä lauseita, kauniita sanoja...kuulostavat ihan haiku-runoilta vaikken niistä mitään ymmärräkään (niin kuin en sun kommentistasi runoihini -mutta kiitos kumminkin :)
...kunnes huomasin tuon punakynällä präntätyn tekstin?!!! Mistähän minua nyt kiitellään? :)) HIH!
Erittäin hieno runo!
Hieno runo!
Hyvin kaunis.
Ympäri käydään ja yhteen tullaan...
..jos toivonsa heittää, aina sen edestäänkin löytää... hieno...
Mielenkiintoinen sarja haikuja, lukija saa mietittävää ja niinpä purjehtivat suosikkeihini. Muutama tarkaan punnittu lause ja niin jäävät nakuttamaan takaraivoon.
Lämmin kiitos sanoistasi...
kaunista kaipausta
ja uskoa tulevaisuuteen
Harsomaisen kaunis runo.
Kaikki ihania..vaan yksi ylitse muiden,kolmossäe..kiitos!
herkkä ja niin mielettömän kaunis
täällä kaukana
haikujen helminauha
luodattavissa
täällä kaukana
haikujen helminauha
luodattavissa
täällä kaukana
haikujen helminauha
luodattavissa
täällä kaukana
haikujen helminauha
luodattavissa
Sivut