Onnimanni poikanen
huolehtii monnistaan
joka yli estehen
oppi jo ponnistaan
Altahasta vaara on
lattialle lentää
voi myös kidusaukkohon
villakoira entää
Anni monni pikkuinen
kaipas' seikkailuihin
opintie vain tikkuinen
taisi mennä puihin
Kaipa Anni unelmoi
että kävis flaksi
kasvaa kutemalla voi
suku suuremmaksi
Selite:
Telkkarin satutäti kerran vallan villiinnytti mun...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
:D Telkkarin satutädit laittaa pikkufisut vaikka tanssimaan säkkijärvenpolkkaa...
Ei voi olla totta.
Aivan ihana!!!!
ihanan humoristinen runo!!
Niinpä ne Annit ja oikeassa ovatkin:))Tämä oli hauska ja piristävä, vaikka syvyysvaikutelmassakin löytyy.
Sivut