Asioilla on taipumus järjestyä,
vaikka usein voi toivehet estyä.
Yhden hyvän tiedänkin keinon,
toivon käyvän ain kuten oikein on.
Selite:
joskus kauan aikaa sitten, kun tekstiviestiin mahtui 160 merkkiä... no, napsua sitten..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tässä on jotain....hienoa
bueno
"Tässä seison, enkä muuta voi!"
Elämää viisaampi runo,
kiitos sanoistasi myös.
Tässä asiassa kommentoin kuten Marle<3
Sivut