Puhe pukille - vallattomasti vaikutusta - vaiteliaisuuden voimasta

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1057
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 7.11.2024 1:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





Askarrellessa

on hyvä etukäteen

tietää niin teon

tarkoituksellisuuden

kuin tarpeellisuudenkin



Vaali tilaisuus

kuulijoineensa hoituu

huomioimalla

mitä seuraamuksia

saa puhuja pöntöstä




Kuka mitenkin

aikanaan itseäänkin

muiden ohella

eläessään elätti

on kyse kokoajan...:P

 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=ipeop2t_gJI
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut