Kun minä olin nuori
Onni oli klovni.
Miltähän tuntuisi olla
niin suurissa housuissa?
Olen vissi ja varma
että tallessa ovat...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kun minä olin nuori
Onni oli klovni.
Miltähän tuntuisi olla
niin suurissa housuissa?
Olen vissi ja varma
että tallessa ovat...
Kommentit
Hittolainen, aj et runosi piristi!
varmaan näin vapunkynnyksellä olisikin kiva Onnin housuissa olla. ;)
heh, parempi tallessa kuin hukassa. Hauska (=
Hahaa, saitpa hyvälle tuulelle. :)
Hi-hi-hi-hi-hi!
Mielenkiintoinen runo. Avautuu vasta parin lukukerran jälkeen.
Hauska ja samalla ehkä hieman haikeakin, kun muistellaan lapsuutta..
Sivut