Kaksi astronauttia
herra Who ja herra Fox
saivat leijunnasta nauttia
kunnes kuului jostain poks...
Herra Who maahan soitti:
"Huomio Houston, Huomio Houston."
"Mitä raakut?" lennonjohtaja moitti.
"No kun kaveri söi mun eväs juuston..."
Lennonjohtaja kiivastuu:
"Sopikaapa keskenänne syömiset.
Onhan täälläkin itsellä vastuu
muuten ei lopu ilkut eikä lyömiset..."
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hauska
Sivut